Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренировъчни препятствия Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Оранжев

15,90 лв
Код на производителя: V126
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Оранжев

15,90 лв Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Оранжев
    ST71338
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Оранжев Ускорете обучението си с иновативен подход с Pro's...още

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Оранжев

Ускорете обучението си с иновативен подход с Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12. Това здраво тренировъчно оборудване, което е повече от препятствие, е предназначено да издигне спортната ви подготовка до нови висоти.

Пионерски дизайн

Използвайки ексцентричните оранжеви нюанси, серията с подпис Pro's Pro осигурява лесно различимо усещане за вашата спортна екипировка. Неповторимият оранжев цвят не само придава атрактивна естетика на препятствието, но и осигурява максимална видимост по време на тренировките ви на игрището, независимо от метеорологичните условия или времето на деня.

Подобрена координация

Независимо дали сте професионален спортист, или фитнес ентусиаст, плоската преграда Pro's Pro Quick 12 е съществено допълнение към вашата тренировъчна програма. Това съвременно тренировъчно оборудване спомага за подобряване на цялостната ви координация и ловкост при значително динамични спортни сценарии.

Изключителна издръжливост

Изработено от първокласни материали, това изобретателно изделие от Pro'Pro е създадено, за да издържи на интензивни тренировъчни сесии. Неговата издръжливост е проектирана така, че да съответства на вашата ангажираност и интензивност, осигурявайки ви надежден партньор за тренировки сезон след сезон.

Неповторими характеристики

Преобразете тренировъчните си сесии с този продукт, който е с ексклузивен код на производителя: V126. Този уникален идентификатор е нещо повече от код; той представлява качеството и експертния опит, вложени във всеки аспект от създаването на това високоефективно спортно оборудване. Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Orange е нещо повече от обикновен продукт; той е истински спътник в тренировките, който може да направи осезаема разлика в представянето ви. Вземете това динамично и смело допълнение към тренировъчното си оборудване и наблюдавайте как спортното ви пътешествие се трансформира.

Защо Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Orange?

В един спортен свят, изпълнен с общоприето тренировъчно оборудване, Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 се откроява, разчупвайки модела със своя иновативен дизайн и изключителна функционалност. За спортните ентусиасти, които ценят както стила, така и същността, това превъзходно препятствие за тренировки е важна инвестиция.

Номер на продукта: ST71338
Код на производителя: V126
Цвят: Оранжев
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.