Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Dome Base - Зелен

12,40 лв
Код на производителя: V129
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Dome Base - Зелен

12,40 лв Pro's Pro Dome Base - Зелен
    ST71335
Основа Pro's Pro Dome - неоново зелено Преглед Базата Pro's Pro Dome Base, представена в...още

Основа Pro's Pro Dome - неоново зелено

Преглед

Базата Pro's Pro Dome Base, представена в поразително неоново зелено, е висококачествен продукт, предназначен да осигури оптимално представяне и ненадмината стабилност по време на тренировките. Проектиран да действа като основа за тренировъчните пръти, този продукт е задължителен за спортните професионалисти и фитнес ентусиастите.

Изключителни характеристики

Конструирана с оглед на издръжливостта и функционалността, куполната основа предлага голямо ниво на стабилност. Нейната уникална характеристика се състои във възможността да се напълни с вода или пясък. Това персонализиране увеличава теглото ѝ и следователно нейната устойчивост, независимо от терена или интензивността на тренировката. Визуално привлекателният й неоновозелен цвят не само добавя елемент на стил към тренировъчната ви екипировка, но и осигурява добра видимост - полезна функция по време на вечерни или нощни сесии.

Гъвкав и удобен

Куполната база Pro е създадена, за да отговаря на нуждите на всеки потребител - тя е лесна за настройка и лесна за преместване, което позволява безпроблемна тренировка. Независимо от вида на използвания прът, той гарантирано ще пасне идеално благодарение на универсалния си дизайн. Което означава повече време, прекарано в тренировки, и по-малко за поставяне и сваляне.

Подробности за продукта

Всяка кутия съдържа по една куполна основа Pro's Pro, което я прави удобна за поръчка според вашите нужди. Нейният код на производителя е V129.

Вашият път към фитнеса

Постигнете фитнес целите си с максимална стабилност и удобство чрез Pro's Pro Dome Base. Създадена за вас, тя е идеалното допълнение към вашата тренировъчна сесия. Излезте извън рамките на очакваното, тренирайте с най-добрите, тренирайте с Pro's Pro Dome Base. Моля, обърнете внимание: Базата Pro's Pro Dome Base се продава поотделно. Тренировъчните пръти не са включени и трябва да бъдат закупени отделно.

Номер на продукта: ST71335
Опаковка (брой парчета): 1
Код на производителя: V129
Цвят: Зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.