Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Power Band Movo Optimum

40,90 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
3 бр.

Power Band Movo Optimum

40,90 лв Power Band Movo Optimum
    ST65796
Увеличете тренировките си по тенис с Power Band Movo Optimum - зелен Ако сте активен играч на...още

Увеличете тренировките си по тенис с Power Band Movo Optimum - зелен

Ако сте активен играч на тенис, който иска да подобри играта си, MOVO Power Band Optimum е идеалното допълнение към вашия тренировъчен режим. Този силов ластик улеснява упражненията за укрепване, разтягане и стабилизиране, което го прави задължителен аксесоар за всеки сериозен спортист.

Разнообразни възможности за тренировка

От упражнения за загряване, рехабилитационни движения до тренировки за активиране, този силов ластик е многофункционален. Можете ефективно да укрепвате цялото си тяло и ядрото, което е от решаващо значение за тенисистите, които изискват ловкост и бърза смяна на посоката по време на високоинтензивни мачове. Освен това тя е полезна и за тези, които водят заседнал начин на живот, като помага за подобряване на стойката и общото им благосъстояние.

Превъзходно качество на изработката

Проектиран да издържа на интензивна употреба, MOVO Power Band Optimum може да се похвали със своята здрава и висококачествена конструкция. Трайната му еластичност остава постоянна дори след продължителна употреба, като осигурява стабилното напрежение, от което се нуждаете за тренировките си.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.