Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Power Band Movo Hard

40,90 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Power Band Movo Hard

40,90 лв Power Band Movo Hard
    ST65797
Открийте силата на Power Band Movo Hard в сиво: вашата нова тренировъчна необходимост...още

Открийте силата на Power Band Movo Hard в сиво: вашата нова тренировъчна необходимост

Подобрете тренировките си по тенис с Power Band Movo Hard - най-доброто средство, предназначено да увеличи силата, гъвкавостта и стабилността ви. С тази иновативна, цялостна тренировъчна екипировка можете да изнасяте играта си на корта всеки път.

Оптимизирайте спортните си постижения

Power Band Movo Hard не е просто още един фитнес аксесоар; той е основен инструмент за динамична загрявка, рехабилитация и активиращи упражнения. Универсалността на този ластик ви позволява да насочвате вниманието си към всички мускулни групи, което е изключително важен аспект както за тенисистите, така и за спортуващите хора.

Укрепване на цялото тяло и ядрото

Физическата форма не е достатъчна, когато става въпрос за тенис; силата на ядрото може да направи разликата между победата и загубата. С помощта на Power Band Movo Hard можете да включите ефективни тренировки за ядрото без усилие в рутинната си програма. Този ластик ви позволява да повишите нивото на всяко упражнение - от тренировки с тежест до HIIT и дори йога.

Идеалното решение за всеки

Независимо дали сте професионален спортист или човек, водещ заседнал начин на живот, Power Band Movo Hard ще отговори на вашите нужди. Той е ефективен не само за тенисисти, но е идеален и за хора, които искат да се занимават с по-здравословни навици. Включете го в рутинната си тренировка и усетете разликата.

Тенисът става по-добър с Power Band Movo Hard

Не се задоволявайте с "достатъчно добър". Вземете екипировката, която отговаря на вашия стремеж към съвършенство. Опитайте Power Band Movo Hard - инструментът, създаден да изведе играта ви на тенис и цялостното ви спортно представяне на следващото ниво.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.