Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Диск за баланс Eco Wellness Balance Cushion

36,40 лв
Код на производителя: QB-014
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4 бр.

Eco Wellness Balance Cushion

36,40 лв Eco Wellness Balance Cushion
    ST79204
Разгърнете потенциала си за тенис с възглавничката за баланс Eco Wellness Подобрете играта си...още

Разгърнете потенциала си за тенис с възглавничката за баланс Eco Wellness

Подобрете играта си на тенис и цялостната си физическа форма с нашия иновативен инструмент за обучение - възглавничката за баланс Eco Wellness. Специално разработен за укрепване на мускулите, които са ключови за оптималната стойка и баланс, този диск се превръща в неразделна част от вашата тренировъчна програма.

Целенасочен дизайн

Тази възглавничка за баланс осигурява перфектното съчетание на полезност и гъвкавост. Можете да я включите в множество упражнения, като подобрите координацията и прецизността на движенията си. Компактният ѝ размер я прави преносима, което ви позволява да тренирате, където пожелаете: на корта, във фитнес залата или в уюта на дома си.

Отвъд физическото обучение

Издигането на тенис постиженията ви до нови висоти не е свързано само с физическата сила - става въпрос и за стойката. Възглавницата за баланс на Eco Wellness служи и като възглавница за сядане, насърчавайки поддържането на правилна стойка по време на седене. Редовната употреба може значително да подобри стойката ви, а впоследствие и представянето ви на корта.

Номер на продукта: ST79204
Основен цвят: сив
Код на производителя: QB-014
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.