Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Babolat Natural Grip 1P - brown

38,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

32,40 лв Спести 15 %
дебелина на грипа: сухо
Дебелина на грипа (мм): 1,45
Комбинация: не
Код на производителя: 670063-131
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Babolat Natural Grip 1P - brown

32,40 лв Babolat Natural Grip 1P - brown
    ST15904
Babolat Natural Grip 1P - кафяв: Изключителен комфорт и дълготрайност Насладете се на...още

Babolat Natural Grip 1P - кафяв: Изключителен комфорт и дълготрайност

Насладете се на превъзходен контрол и сух, удобен захват с Babolat Natural Grip 1P в кафяво. Този висококачествен грип, изработен от традиционна естествена кожа, е изключително устойчив и не удебелява дръжката. Той е идеалният избор за играчи, които търсят добро усещане и оптимален контрол по време на интензивни игри. Обещавайки сух и мек захват, той е предназначен да предложи повишено усещане за допир и точност.

Издръжлив и дълготраен материал

Изработен от естествена кожа, този грип за ракета гарантира отлична дълготрайност и несравнима устойчивост. За разлика от синтетичните материали, кожата, използвана в Babolat Natural Grip 1P, запазва качеството си при продължителна употреба и осигурява стабилен и удобен захват. Освен това дебелината на грипа е 1,45 мм, като поддържа тънък профил, без да добавя нежелана маса към ракетата ви.

Номер на продукта: ST15904
Брой покривни грипове: 1
дебелина на грипа: сухо
Код на производителя: 670063-131
Материал: кожа
Основен цвят: кафяв
Дебелина на грипа (мм): 1,45
Комбинация: не
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.