Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Brelok Pro's Pro Keychain Doggy

8,90 лв
Код на производителя: H201
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Keychain Doggy

8,90 лв Pro's Pro Keychain Doggy
    ST73053
Ключодържател Pro's Pro Doggy: Вашият съучастник в тениса Потопете се в света на тениса с...още

Ключодържател Pro's Pro Doggy: Вашият съучастник в тениса

Потопете се в света на тениса с топъл и пухкав привкус! Представяме ви кученцето Pro's Pro Keychain - най-доброто допълнение към ежедневните ви принадлежности, което определя любовта ви към тениса по най-очарователния начин.

Естетичен и универсален

Изработено старателно, с прецизност и ярки цветове, това кученце Pro's Pro Keychain е многоцветно чудо, което със сигурност ще привлече вниманието. Това не е просто ключодържател, а отражение на вашия стил, любовта ви към спорта и искрящата ви личност.

Перфектният подарък за любителите на тениса

Търсите подарък, който да изразява по специален начин любовта на получателя към тениса? Търсенето ви приключва тук! Перфектно за всеки повод, кученцето с ключодържател Pro's Pro е възхитителна перспектива за всеки тенис ентусиаст или любител на спорта като цяло. Лесен за опаковане, прекрасен за получаване и винаги ценен, този ключодържател е подарък, който със сигурност ще донесе радост на своя получател.

Номер на продукта: ST73053
Опаковка (брой парчета): 1
Основен цвят: многоцветен
Код на производителя: H201
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.