Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Brelok Babolat Mini Tennis

12,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

9,90 лв Спести 18 %
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Babolat Mini Tennis

9,90 лв Babolat Mini Tennis
    ST01531
Открийте ключодържателя Babolat Mini Tennis Ball Представяме ви ключодържателя Babolat Mini...още

Открийте ключодържателя Babolat Mini Tennis Ball

Представяме ви ключодържателя Babolat Mini Tennis Ball - перфектният спътник за любителите на тениса, който е и забележителен аксесоар. Този превъзходен дизайн на ключодържателя е вдъхновен от любовта към тениса и страстта на Babolat към предоставянето на най-висококачествени тенис продукти.

Дизайн и качество

Визуално чудо, ключодържателят Babolat Mini Tennis Ball Keyring е безупречно изработен във формата на тенис топка. Най-важното обаче е качеството на материала. Точно както истинската топка за тенис, този ключодържател е изработен от идентична материя, надарена със същата невероятна издръжливост и устойчивост. Преобладаващият му цвят е ярък нюанс на жълтото, който блестящо пресъздава енергичния дух на тениса. Този автентичен ключодържател на Babolat има за цел да добави забавление към ежедневните ви предмети за носене, като същевременно отдаде почит на любимия ви спорт.

Употреба и съвместимост

Макар и здрав, ключодържателят Babolat Mini Tennis Ball остава лек аксесоар, идеално подходящ както за ключове, така и за чанти. Независимо дали излизате за небрежно прекарване на времето, за тенис мач или за обикновени ежедневни задачи, този ключодържател ви предлага възможност да изразите своя уникален стил и страст. Те са чудесни подаръци за семейството и приятелите, които обичат тенис, или като личен подарък за запалените фенове на тениса.

Номер на продукта: ST01531
Основен цвят: жълт
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.