Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Антивибратор Pro's Pro Frog 3P

9,40 лв
Код на производителя: H102
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Frog 3P

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 8,90 лв
9,40 лв Pro's Pro Frog 3P
    ST66182
Pro's Pro Frog 3P - Разгърнете професионалното си преживяване в тениса Потопете се във...още

Pro's Pro Frog 3P - Разгърнете професионалното си преживяване в тениса

Потопете се във върховното тенис изживяване с Pro Frog 3P на Pro - въплъщение на иновациите и ефективността. Проектирани да осигурят оптимална ефективност, тези тенис антивибратор и ще предефинират играта ви. Проектирани за съвършенство, Frog 3P са доказателство за непоколебимия ангажимент на Pro's Pro към създаването на продукти, които не само изпълняват функционална цел, но и повишават увереността на играчите на корта.

Иновативен дизайн за върхова производителност

Дизайнът е резултат от задълбочени изследвания и тестове за максимално поглъщане на вибрациите и за подобряване на цялостното усещане при всеки удар. Pro Frog 3P е проектирана, като се има предвид играчът, улеснявайки по-добрия контрол, подобрявайки прецизността и съответно повишавайки цялостното представяне на корта.

Характеристики на опаковката

Опаковката включва три зелени антивибратора Frog 3P, които добавят щипка цвят към вашата тенис ракета. Поразителният зелен цвят на антивибратора съживява вашата екипировка, като същевременно предлага оптимална функционалност. Пакетът включва не само един, но и три първокласни вибростопа, за да гарантира, че играчите са подготвени за всеки мач.

Номер на продукта: ST66182
Код на производителя: H102
Брой антивибратори: 3
Основен цвят: зелен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.