Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Постелка за йога Nike Move Yoga Mat 4mm - mint foam/ash green

179,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

134,40 лв Спести 25 %
Код на производителя: N.100.2410.371.OS-371
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Nike Move Yoga Mat 4mm - mint foam/ash green

134,40 лв Nike Move Yoga Mat 4mm - mint foam/ash green
    ST87494
Nike Move Yoga Mat 4mm - ментова пяна/пепелявозелено Независимо дали става въпрос за йога,...още

Nike Move Yoga Mat 4mm - ментова пяна/пепелявозелено

Независимо дали става въпрос за йога, пилатес или разтягане след тренировка, постелката Nike Move Yoga Mat 4mm в цвят Mint Foam/Ash Green е идеалният избор. Създадена, за да ви осигури оптимален комфорт и стабилност, тази постелка е перфектна комбинация от функционалност и стил.

Превъзходно сцепление

Изработена от противоплъзгащи материали, постелката за йога Nike Move Yoga Mat осигурява високо ниво на сцепление върху всяка повърхност. Кажете сбогом на моментите на нестабилност и притеснение, тъй като тази постелка ви държи сигурни по време на различни пози и разтягания, като ви помага да повишите ефективността си.

Отлична изолация

Изпитайте радостта от упражненията върху удобна повърхност с отличната изолация, осигурена от постелката Nike Move Yoga Mat. Тази постелка ви предпазва от студени повърхности, като ви позволява да се съсредоточите единствено върху упражненията си, докато се чувствате комфортно и топло.

Свойства за премахване на миризми

Отсега нататък се наслаждавайте на свежи и чисти упражнения. Изтривалката притежава свойства за премахване на миризми, като прогонва неприятните миризми, често свързвани с обикновената тренировъчна екипировка. Превърнете всяка тренировка в свежо и ободряващо преживяване с тази постелка за йога.

Щадяща околната среда

Отдадена на устойчивостта, част от тази постелка е изработена от рециклирани материали, което я прави разумен екологичен избор. Изборът на постелката за йога Nike Move означава, че не само инвестирате във физическата си форма, но и оказвате положително въздействие върху околната среда.

Основни характеристики

Изтривалката за йога Nike Move е с размери 172 cm x 61 cm. Тя се предлага във визуално привлекателен ментов цвят. Всяка опаковка съдържа една постелка, като кодът на производителя е N.100.2410.371.OS-371. Изберете постелката за йога Nike Move Yoga Mat за ефективно, хигиенично и стилно решение за тренировка. Тя е нещо повече от постелка; тя е стъпка към по-здравословен и екологичен начин на живот.

Номер на продукта: ST87494
Основен цвят: мента
Код на производителя: N.100.2410.371.OS-371
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.