Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренивъчни колела Schildkröt Pilates Ring - green

41,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

36,40 лв Спести 11 %
Код на производителя: 960141
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

Schildkröt Pilates Ring - green

36,40 лв Schildkröt Pilates Ring - green
    ST79723
Пръстен за пилатес на Schildkröt - Вашето оборудване за тренировка Запознайте се с перфектния...още

Пръстен за пилатес на Schildkröt - Вашето оборудване за тренировка

Запознайте се с перфектния спътник на вашия тренировъчен режим за тенис - пръстена за пилатес на Schildkröt. Освен че ще допринесе за повишаване на интензивността на фитнес упражненията ви, той е и фантастичен начин да разнообразите тренировката си и да тренирате цялото си тяло.

Висококачествен дизайн

Рингът за пилатес на Schildkröt е впечатляващо съчетание между функционалност и дизайн. Произведено в съответствие с най-високите стандарти за качество, това оборудване гарантира издръжливост и устойчивост, независимо от това колко тежки са тренировките ви. Той кара тялото ви да работи по-усилено, което води до повишена интензивност и по-широк диапазон на движение.

Атрактивен, ергономичен и преносим

Проектиран с привличащ вниманието зелен цвят, този ринг за пилатес добавя цветен поп, който допълва спортния ви стил. Но той е нещо повече от красив нюанс. Ергономичният дизайн на пръстена осигурява комфорт и лекота на използване. Независимо дали искате да увеличите силата, гъвкавостта или равновесието си, той ще ви помогне!

Освен че е компактен, пръстенът за пилатес е лек като перце, което го прави лесен за пренасяне. Той се побира идеално в чантата ви и ви позволява да поддържате нивото си на фитнес, където и да се намирате.

Номер на продукта: ST79723
Основен цвят: зелен
Код на производителя: 960141
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.