Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Pакета за падел Tecnifibre WallMaster 370

482,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

362,40 лв Спести 25 %
Тегло: 370
Баланс: 265
Код на производителя: 16WAMA3703
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Този продукт включва безплатна доставка
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Tecnifibre WallMaster 370

362,40 лв Tecnifibre WallMaster 370
    ST94020
Представяме ви Tecnifibre WallMaster 370 2023 - ракета за падел за напреднали играчи...още

Представяме ви Tecnifibre WallMaster 370 2023 - ракета за падел за напреднали играчи

Tecnifibre WallMaster 370 2023 е иновативна ракета за падел, предназначена за играчи, които искат да засилят контрола, стабилността и комфорта си по време на игра. Олицетворение на усъвършенстваните технологии на Tecnifibre, тази ракета със сигурност ще издигне представянето ви на следващото ниво.

Основни характеристики

Оптимизирано представяне

Със своята кръгла глава и среден баланс WallMaster 370 осигурява оптимален компромис между динамични удари и маневреност. Кръглата глава осигурява максимална прецизност, като ви дава възможност да правите ефективни удари независимо от темпото на играта.

Грубо покритие Spin Skin

Грубото покритие Spin Skin на ракетата подобрява ротацията и подпомага контрола, осигурявайки предимство пред опонентите ви в мачовете с високи залози. Ударите ви ще придобият допълнителната извивка и скорост, от които се нуждаят, за да притиснат противниците ви и да ви доведат до победа.

PHD Прогресивен диаметър на дупките

Снабдена с технологията PHD (Progressive Holes Diameter), тази ракета разполага с три различни размера на отворите, предназначени да увеличат сладкото място. По този начин WallMaster прощава повече удари извън центъра, което позволява по-добра прецизност и последователност.

Структурни постижения

Мостът Arch-Bridge

WallMaster 370 е снабдена с иновативен арковиден мост в сърцето си. Тази уникална функция увеличава стабилността и равномерно разпределя центъра на тежестта, като гарантира, че всеки удар постига перфектната комбинация от сила и контрол.

Технология X-TOP

За допълнителна здравина горната част на ракетата е покрита с удароустойчива и износоустойчива смес от арамидни влакна с полимерен слой от PTFE, известна като технология X-TOP.

Номер на продукта: ST94020
Дължина (мм): 455
Код на производителя: 16WAMA3703
Тегло: 370
Баланс: 265
Профил на рамката: 38
Материал: въглерод
Калъфка: не
Основен цвят: многоцветен
Технологии
Carbon Shield XTC
Progressive Holes Diameter - PHD
Arch-Bridge
X-TOP - Tecnifibre
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.