Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Pакета за падел Pro's Pro Cyclone

173,90 лв
Код на производителя: X111
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Cyclone

173,90 лв Pro's Pro Cyclone
    ST87766
Pro's Pro Cyclone - балансирана мощност и комфорт Открийте перфектната комбинация от мощност и...още

Pro's Pro Cyclone - балансирана мощност и комфорт

Открийте перфектната комбинация от мощност и комфорт с ракетата за падел Pro's Pro Cyclone. Нейният уникален състав е проектиран така, че да се адаптира към специфичните нужди както на начинаещите, така и на любителите на тениса за отдих.

Динамичен дизайн и производителност

Със зашеметяващия си черен цвят ракетата Pro's Pro Cyclone се откроява като символ на стил и производителност. Тя осигурява солидна комбинация от мощност и контрол благодарение на експертно проектираната си рамка от карбон и фибростъкло. Тази внимателно изработена композитна конструкция предлага впечатляваща издръжливост, за да издържи на енергична игра, като същевременно осигурява отлично ниво на комфорт.

Превъзходна материална конструкция

Ракетата Pro's Pro Cyclone може да се похвали с рамка от въглеродни влакна, която осигурява идеален баланс между твърдост и гъвкавост, осигурявайки правилното съотношение между мощност и контрол. Обвита с външен слой от фибростъкло, тя осигурява солидно поглъщане на ударите, за да намали натоварването на ръката ви, осигурявайки лесна и удобна игра по време на цялата игра.

Аксесоари за допълнителна сигурност

Ракетата се предлага в комплект със здрава лента за китката за допълнителна безопасност. Този предвидливо включен аксесоар гарантира, че ще поддържате сигурен захват на ракетата по време на интензивни размени и мощни удари, като намалява вероятността от случайно изплъзване или изпускане.

Номер на продукта: ST87766
Код на производителя: X111
Материал: стъклени влакна въглеродни влакна
Калъфка: не
Основен цвят: черен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.