Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Pакета за падел Pro's Pro Challenger

173,90 лв
Код на производителя: X110
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
3 бр.

Pro's Pro Challenger

173,90 лв Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - Освободете шампиона в себе си За ракетата за падел Pro's Pro Challenger...още

Pro's Pro Challenger - Освободете шампиона в себе си

За ракетата за падел Pro's Pro Challenger

Ако търсите оптимална комбинация от сила и комфорт, започнете или подобрете спортното си пътешествие с ракетата за гребане Pro's Pro Challenger. Подходяща както за начинаещи, така и за любители, тази ракета отговаря на всички изисквания за ползотворно изживяване в играта, предназначено да подобрява представянето ви отново и отново.

Конструктивен материал с висока плътност

Ракетата Pro's Pro Challenger е изработена от надеждни материали от карбон и фибростъкло. Използвайки здравината на въглеродните влакна, рамката осигурява стабилна и абсорбираща ударите игра. В същото време слоят от фибростъкло повишава нейната издръжливост и осигурява допълнителна гъвкавост.

Включена каишка за китката

Важна характеристика за играчите на падел е защитната каишка за китката, включена в комплекта на Pro's Pro Challenger. Тази функция ще ви гарантира, че ще запазите контрола върху ракетата си по всяко време, дори и по време на високоинтензивните моменти от играта, осигурявайки едновременно безопасност и увереност на корта.

Изтънчен черен дизайн

Изработена в елегантен, непоклатим черен цвят, ракетата Pro's Pro Challenger резонира със здравина и финес. Запазвайки висока функционалност, естетиката на ракетата със сигурност привлича погледите на запалените противници, добавяйки допълнително предимство към играта ви.

Номер на продукта: ST87765
Код на производителя: X110
Материал: стъклени влакна въглеродни влакна
Калъфка: не
Основен цвят: черен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.