Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Pакета за падел NOX MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto

% НАМАЛЕНИЕ %
675,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

459,40 лв Спести 32 %
Последна най-ниска цена:
454,66 лв (+1%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Тегло: 355-370
Баланс: head light
Код на производителя: PMP10LUX23
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Този продукт включва безплатна доставка
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4 бр.

NOX MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto

459,40 лв NOX MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto
    ST92057
Nox MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto - Най-добре оценената ракета за падел Направете...още

Nox MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto - Най-добре оценената ракета за падел

Направете вълни в игрите си на падел с ракетата NOX MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto. Изработена за напреднали играчи, тя се отличава с уникална кръгла форма на главата и лек профил за превъзходен контрол на играта. Тя може да се похвали с ненадмината сила и мощ, вложени във всеки замах, което я прави избор на известни играчи като Mapi Sánchez Alayeto.

Усъвършенствана материална конструкция

Изработена от 3K въглеродни влакна, тази ракета има същата устойчивост като твърдия карбон, но със значително по-малко тегло. Това прави ракетата едновременно издръжлива и пъргава по време на бързи размени. Сърцевината HR3 подобрява производителността, като подобрява отскока, за да ви позволи да преодолявате сложни удари с по-голяма лекота.

Ударна сила с прецизност

NOX MP10 не е просто ракета за игра със сила. Тя осигурява динамична и прецизна игра в близост до мрежата, а лекият й като перце баланс спомага за бързи действия в задната част на корта. Независимо дали изпълнявате мощен сервис, или изпълнявате тактическо воле, тази ракета няма да ви разочарова.

Характеристики за защита и комфорт

Тази ракета се предлага в комплект със сменяема защитна лента за китката, което я прави подходяща както за защитни, така и за нападателни стратегии. Със своята антивибрационна система AVS всеки удар е удобен, като намалява натоварването на ръцете ви по време на интензивните мачове. Специално разработената ROUGH SURFACE улеснява ударите с висок спин, като подобрява цялостния ви контрол върху топката.

Технологично усъвършенстване

Оборудвана с DCS Dynamic Composite Structure, тя минимизира разликата в твърдостта между рамката и повърхността на ракетата, като намалява вероятността от повреда на рамката при удари извън центъра. Многоцветният ѝ дизайн я прави визуално привлекателна на корта.

Дайте си същото предимство, на което се радват най-добрите играчи. Изберете Nox MP10 Gamelas Atomikas By Mapi S.Alayeto и изведете играта си на следващото ниво.

Номер на продукта: ST92057
Дължина (мм): 455
Код на производителя: PMP10LUX23
Тегло: 355-370
Баланс: head light
Профил на рамката: 38
Материал: въглерод
Основен цвят: многоцветен
Технологии
CARBON FIBER 3K
CARBON FRAME
HR3
AVS - Nox
ROUGH SURFACE - NOX
Dynamic Composit Structure DCS - Nox
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.