Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

23,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

20,90 лв Спести 9 %
Код на производителя: 67UU950-83
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
20,90 лв Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.2
Чорапи Mizuno DryLite Training Mid 3P - Черно/светло зелено/мауи синьо Изразете стила си и...още

Чорапи Mizuno DryLite Training Mid 3P - Черно/светло зелено/мауи синьо

Изразете стила си и подобрете представянето си с чорапите Mizuno DryLite Training Mid 3P. Предлагани в освежаваща комбинация от черно, светлозелено и мауи синьо, тези чорапи са идеалният аксесоар за обновяване на тренировъчното ви облекло.

Върховен комфорт, върхово представяне

Чорапите Mizuno DryLite Training Mid 3P са умело изработени от изключително мек и удобен материал. Материята е проектирана така, че да осигурява плътно прилепване, без да причинява дискомфорт. По време на процеса на проектиране е взето предвид благосъстоянието на спортистите, за да се гарантира създаването на изключително удобни чорапи, които могат да се носят през целия ден без никакво притеснение.

Специални зони с мрежести панели

Това, което отличава чорапите Mizuno DryLite Training Mid 3P от техните аналози, е специалната зона от мрежести панели, вградена в дизайна. Тези иновативни функции повишават цялостния комфорт на потребителя, като увеличават вентилацията на краката, поддържайки ги свежи и прохладни по време на високоинтензивни тренировки. С други думи, кажете сбогом на неудобните потни крака.

Технология DryLite: Сухи и удобни крака

В чорапите Mizuno DryLite Training Mid 3P е използвана уникалната технология DryLite. Тази забележителна характеристика ефективно отвежда потта и влагата, като поддържа краката ви сухи и осигурява оптимални условия за тренировки. Функцията DryLite гарантира, че дори по време на най-интензивните тренировки краката ви ще останат сухи, като ви държи фокусирани върху постигането на тренировъчните ви цели.

Номер на продукта: ST91555.2
Цвят на лого: multicolor
Дължина на чорапите: къси чорапи
Код на производителя: 67UU950-83
Основен цвят: многоцветен
Чифт: 3 чифта
Материал: 97% poliester, 3% poliuretan
Технологии
DRYLITE
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.