Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

26,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

20,90 лв Спести 20 %
Код на производителя: J2GX8700Z-98
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
20,90 лв Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.1
Чорапи Mizuno DryLite Endura Trail 1P - Черно/сиво Представяме ви чорапите Mizuno DryLite...още

Чорапи Mizuno DryLite Endura Trail 1P - Черно/сиво

Представяме ви чорапите Mizuno DryLite Endura Trail Socks, вашият перфектен спътник за спортни начинания на открито. Проектирани да осигуряват превъзходен комфорт и поддръжка, те се предлагат в стилен черно/сив цвят, като гарантират, че всяка стъпка ще ви отведе по-далеч със стил и функционалност.

Качествен материал и дизайн

Изработени от мека и удобна материя, тези чорапи са нещо повече от превръзки за крака; те са оформени за оптимален комфорт. За да се подобри прилягането им, те са анатомично проектирани така, че да пасват индивидуално на десния и левия крак. Тази прецизност елиминира всякакво място за дискомфорт и осигурява плътно прилягане, което ви позволява да ходите, тичате или бягате без усилие.

Зона от мрежа за допълнителен комфорт

Като добавят към комфорта, осигурен от интелигентния им дизайн, тези чорапи разполагат със специфични зони с мрежест панел. Това гениално допълнение играе решаваща роля за повишаване на комфорта на чорапите, като улеснява повишената вентилация. В резултат на това краката ви остават свежи, което благоприятства идеалната среда за продължителна употреба, особено по време на интензивна физическа активност.

Технология DryLite за изключителна сухота

Прилагайки най-съвременната технология DryLite, тези чорапи за пътешествия умело отвеждат влагата, като запазват краката ви сухи. Благодарение на тази фантастична функция вече не е необходимо да се притеснявате за влагата и дискомфорта, причинени от потта, по време на високоинтензивни дейности или при топли метеорологични условия. Чорапите Mizuno DryLite Endura Trail Socks осигуряват сухота и комфорт, предлагайки перфектни условия за краката ви да работят по най-добрия начин.

Допълнителна защита на краката

Проектирани за употреба на открито, тези чорапи осигуряват и примерна защита на краката. Независимо дали сте на поход или бягате
Номер на продукта: ST91605.1
Цвят на лого: szary
Дължина на чорапите: средни чорапи
Код на производителя: J2GX8700Z-98
Основен цвят: черен
Чифт: 1 чифт
Материал: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
Технологии
DRYLITE
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.