Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Lotto Tennis Sock III 1P - bright white

19,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

15,90 лв Спести 16 %
Код на производителя: 219036-0F1
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Lotto Tennis Sock III 1P - blue 295c
Lotto Tennis Sock III 1P - blue 295c
Чорапи Lotto Tennis Sock III 1P - all black
Lotto Tennis Sock III 1P - all black
още
15,90 лв Lotto Tennis Sock III 1P - bright white
    ST92307.1
Lotto Тенис чорап III 1P - ярко бяло Комфорт и стил за вашата игра на тенис Повишете...още

Lotto Тенис чорап III 1P - ярко бяло

Комфорт и стил за вашата игра на тенис

Повишете нивото на играта си на тенис с Lotto Tennis Sock III 1P в ярко бяло. Тези чорапи са проектирани с оглед на комфорта и ефективността, като гарантират, че можете да се съсредоточите върху играта си без никакви разсейващи фактори.

Висококачествени материали

Тези чорапи са изработени от приятен и удобен материал, който се усеща мек върху кожата ви. С подсилен омекотяващ материал около петата, ходилото и пръстите на краката, тези чорапи осигуряват отлична опора и допълнително омекотяване по време на интензивни мачове.

Подобрено представяне

Чорапите за тенис Lotto Tennis Sock III 1P са разработени така, че да подобрят представянето ви на корта. Дебелият материал осигурява допълнително поглъщане на ударите, като намалява въздействието върху стъпалата и ставите ви. Това ви позволява да се движите с пъргавина и увереност, като ви дава конкурентно предимство пред вашите съперници.

Максимален комфорт

Проектирани за дълготраен комфорт, тези чорапи притежават усъвършенствани свойства за отвеждане на влагата, които поддържат краката ви сухи и хладни дори по време на най-интензивните мачове. Плътното прилепване осигурява оптимална поддръжка и свежда до минимум приплъзването, така че да можете да се съсредоточите върху работата с краката и бързите движения, без да се разсейвате.

Стилен дизайн

Яркият бял цвят придава стил на тенис облеклото ви, а логото на Lotto на глезена придава спортен и модерен вид. Тези чорапи са не само функционални, но и естетически издържани, което ги прави идеален избор за всеки любител на тениса.

Повишете нивото на играта си на тенис с

Номер на продукта: ST92307.1
Цвят на лого: черен
Дължина на чорапите: дълги чорапи
Код на производителя: 219036-0F1
Основен цвят: бял
Чифт: 1 чифт
Материал: 60% bawełna, 32% poliester, 8% elastan
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.