Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black

30,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

25,40 лв Спести 15 %
Код на производителя: HT3435
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Чорапи Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
още
25,40 лв Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black
    ST91566.2
Adidas Performance Проектирани за спорт чорапи до глезена 1P - Бяло/Черно Прескочете границите...още

Adidas Performance Проектирани за спорт чорапи до глезена 1P - Бяло/Черно

Прескочете границите си и дайте допълнителен тласък на представянето си с нашите чорапи Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P в класическата цветова комбинация бяло/черно. Това не са просто ежедневните ви чорапи; специално разработени за спортисти, тези чорапи олицетворяват перфектната комбинация от комфорт, издръжливост и иновативни спортни характеристики.

Максимален комфорт и лека структура

Отличавайки се с дизайн, който умело очертава формата на крака ви, тези чорапи осигуряват несравнима лекота. Използването на удобна и мека на допир материя гарантира необезпокояван фокус върху играта ви, като елиминира всички моменти на дискомфорт или дразнене.

Усилено подсилване и безшевна конструкция

Тези чорапи са подсилени в областта на свода и петата, като предлагат солидно сцепление и допълнителна опора по време на вашите високоинтензивни дейности. Освен това нашата характерна безшевна конструкция на пръстите значително повишава индекса на комфорт, като елиминира всякакви възможности за триене или точки на натиск.

Отлична дишаемост и анатомично прилягане

Чорапите Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P включват мрежести зони, които позволяват максимална дишаемост, като поддържат краката ви свежи и сухи по време на тренировките. Освен това чорапите са анатомично проектирани така, че да се извиват идеално към левия и десния ви крак, осигурявайки по-добро прилягане, както никога досега.

Технологично напреднали

В чорапите е използвана и революционната технология HEAT.RDY, която спомага за регулиране на температурата, поддържайки прохладна и комфортна среда за краката ви дори по време на пиковите тренировъчни сесии. Повишете спортните си постижения, като същевременно осигурите на краката си несравним комфорт и поддръжка с Adidas Performance Designed For Sport An
Номер на продукта: ST91566.2
Цвят на лого: черен
Дължина на чорапите: средни чорапи
Код на производителя: HT3435
Основен цвят: бял
Чифт: 1 чифт
Материал: 85% poliester, 10% poliamid, 5% elastan
Технологии
HEAT.RDY - Adidas
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.