Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Чорапи Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Бял, Черен

30,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

24,90 лв Спести 17 %
Код на производителя: IC1310
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
24,90 лв Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Бял, Черен
    ST92273.1
Adidas Cushioned Crew Socks 3P - черно/бяло Пристъпете към стил и комфорт с чорапите Adidas...още

Adidas Cushioned Crew Socks 3P - черно/бяло

Пристъпете към стил и комфорт с чорапите Adidas Cushioned Crew Socks 3P - черно/бяло. Тези прецизно проектирани чорапи носят отличителния белег на ангажимента на Adidas към първокласно качество и модни тенденции.

Първокласно прилягане и комфорт

Тези чорапи осигуряват безупречно прилягане, като плътно обгръщат краката ви за максимален комфорт. Изработени са от изключително мека и удобна материя, която е приятна за кожата. Тези чорапи имат и подсилени зони на свода и пръстите, които повишават нивото на комфорт. Независимо дали се разхождате, тичате или просто се излежавате; тези чорапи осигуряват перфектно омекотяване на краката ви за целодневен комфорт.

Перфектна вентилация

Чорапите Adidas Cushioned Crew са проектирани с мисъл за вашето максимално удобство. Вградените вентилационни вложки гарантират, че краката ви ще останат хладни и свежи, като осигуряват оптимална дишаемост. Потта и топлината се управляват ефикасно, като ви гарантират максимален комфорт, независимо дали сте на улицата или на терена.

Отлично абсорбиране на удари

Отличавайки се с първокласно амортизиране, тези чорапи намаляват въздействието върху краката ви, предпазвайки ги от потенциални увреждания по време на физически дейности. Осигурявайки отлично поглъщане на ударите, те поддържат здравето и структурата на краката ви, като намаляват риска от наранявания.

Анатомичен дизайн

Всеки чифт от тези чорапи е анатомично проектиран, за да бъде точен за краката, като осигурява перфектно прилягане. Този уникален дизайн допринася за функционалността, като намалява точките на натиск и предотвратява свличането на чорапите, осигурявайки ви комфорт през целия ден.

Опаковката съдържа 3 чифта чорапи

Вашата покупка включва три чифта
Номер на продукта: ST92273.1
Дължина на чорапите: дълги чорапи
Код на производителя: IC1310
Цвят: Бял, Черен
Чифт: 3 чифта
Материал: 62% bawełna, 36% poliester, 1% elastan, 1% poliamid
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.