Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

Стълбичка Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
37,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

31,90 лв Спести 14 %
Код на производителя: 100322
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4 бр.

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

31,90 лв Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
    ST74259
Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m - Издигнете нивото на обучението си Подобрете нивото...още

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m - Издигнете нивото на обучението си

Подобрете нивото си на физическа подготовка и ловкост с помощта на Yakimasport Agility Criss Cross Ladder. Тази прекрасна спортна екипировка е от съществено значение за всеки, който се отнася сериозно към тренировъчния си режим. Специално проектирана да се развива в динамична среда, тази стълба е най-добрият избор за професионални треньори, тренировъчни академии, както и за всеки, който иска да повиши своята скорост, баланс и работа с крака. С дължина 4 метра и 10 стъпала, тази стълба е готова да се справи с предизвикателството да формира шампиони.

Универсален дизайн за иновативно обучение

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder е целенасочено създадена, за да внесе неограничени възможности във вашите тренировки. Гъвкавостта на патентования ѝ дизайн ви позволява да подредите стълбата във всякаква форма, което я прави идеален инструмент за импровизирани игри и тренировъчни упражнения, дори за най-малките спортни ентусиасти. Всяко стъпало, умело занитено с шарнирни съединения, е регулируемо, което предлага възможност да разнообразявате упражненията си и да адаптирате тренировките към конкретните нужди.

Адаптирано за тенис

Одобрена от реномирани тенис академии, стълбата Yakimasport Agility Criss Cross е основен инструмент, който може бързо да промени играта ви. С дължината на всяко стъпало от 40 см тя осигурява идеална среда за подготовка на атлетите за високоскоростни движения и ловкост, които тенисът изисква.

Заключение

Вземете Yakimasport Agility Criss Cross Ladder и приемете предимствата на ефективната, персонализирана тренировка. Изпитайте радостта от това да разширявате границите си и постепенно да овладявате ловкостта и издръжливостта. Донесете на корта най-добрия спътник за тренировки и оставете стълбата Yakimasport да ви води по пътя към триумфа.

Номер на продукта: ST74259
Код на производителя: 100322
Дължина: 400
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.