Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стълбичка Pro's Pro Zickzack 4m - Зелен

31,90 лв
Код на производителя: V214
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Zickzack 4m - Зелен

31,90 лв Pro's Pro Zickzack 4m - Зелен
    ST74024
Pro's Pro Zickzack 4m - зелен: Вашият основен инструмент за обучение по ловкост Представяме ви...още

Pro's Pro Zickzack 4m - зелен: Вашият основен инструмент за обучение по ловкост

Представяме ви Pro's Pro Zickzack 4m - Green - универсална и сгъваема стълба за упражнения, предназначена за подобряване на ловкостта и работата с крака. Този уред, отличаващ се с поразителния си зелен цвят, е задължителен за всички спортни ентусиасти - от футболисти до трениращи във фитнеса, които искат да подобрят цялостната си сръчност.

Изключителна гъвкавост

Pro's Pro Zickzack 4m - Green е не просто инструмент, а ключ към множество физически дейности. С неговите регулируеми стъпала можете да създавате различни форми на упражнения, за да подложите на изпитание всеки аспект на вашата ловкост. Спринт, прескачане или скачане - възможностите са неограничени, а стълбата може лесно да се манипулира, за да отговори на вашите изисквания за тренировка.

Идеална за кондициониране и физическо развитие

Редовната тренировка с Pro's Pro Zickzack 4m спомага за подобряване на скоростта на краката, ловкостта, координацията, баланса и цялостното спортно представяне. Независимо дали сте амбициозен спортист или начинаещ във фитнеса, този иновативен продукт има потенциала да ви доближи с една стъпка до постигането на физическите ви цели.

Лесно съхранение и преносимост

Проектиран за удобство, Pro's Pro Zickzack 4m - Green се сгъва за секунди. Въпреки здравата си и удължена конструкция, той се сгъва до преносим размер, който лесно може да се пренася в тренировъчния комплект или да се съхранява прилежно, когато не се използва.

Номер на продукта: ST74024
Код на производителя: V214
Цвят: Зелен
Широчина (см): 45,72
Дължина: 411
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.