Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренировъчна пръчка SKLZ Mobility Bar

Подаръци
220,31 лв
Последна най-ниска цена:
204,07 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: MCMB-001 V1
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

SKLZ Mobility Bar

220,31 лв SKLZ Mobility Bar
    ST73416
Специални продукти
Подаръци
Тенис стена Pro's Pro Rebound Net

Тенис стена
Pro's Pro Rebound Net

 
254,51 лв
 
Подаръци
Тренировъчен комплект Topspin Pro
Тренировъчен комплект Topspin Pro

Тренировъчен комплект
Topspin Pro

313,00 лв
296,41 лв
Спести 5%
Открийте превъзходството на SKLZ MOBILITY BAR Преосмислете тренировките си за сила и гъвкавост...още

Открийте превъзходството на SKLZ MOBILITY BAR

Преосмислете тренировките си за сила и гъвкавост с един изключителен тренировъчен инструмент - SKLZ Mobility Bar. Проектирано от известна марка, която е шампион по фитнес и спортни постижения, това оборудване е вашето решение от следващо ниво за тренировки за горната част на тялото, стабилизация, гъвкавост и укрепване.

Ултимативен фитнес инструмент за превъзходни тренировки

Щангата за мобилност SKLZ не е просто обикновено тренировъчно оборудване, тя е изключителен фитнес инструмент, който е създаден, за да подпомага възстановяването, рехабилитацията и загряването. Често използвана от спортисти и лични треньори, тази щанга насърчава мобилността, стабилността и силата. Дизайнът е елегантен и функционален, като основният му цвят е черен, отразяващ усещането за професионализъм и стил във вашето тренировъчно оборудване.

Ключови характеристики на SKLZ MOBILITY BAR

Щангата за мобилност SKLZ разполага с кода на производителя: MCMB-001 V1, което е доказателство за нейната автентичност и изключително качество. Щангата позволява изпълнението на редица упражнения, насочени към горната част на тялото, включително раменете, гърдите, гърба и ръцете. Нейната универсалност не се ограничава само до упражненията, а се разпростира и върху рехабилитацията и загрявката преди тренировка. Като подобрява гъвкавостта и подвижността ви, лостът за мобилност не само катализира напредъка ви във фитнеса, но и спомага за предотвратяване на травми, което го прави неизменна част от всеки тренировъчен режим.

Марката SKLZ - застъпник на по-здрави и по-силни хора

Като реномирано име във фитнес индустрията, продуктите на SKLZ са известни със забележителния си дизайн, функционалност и издръжливост. Щангата за мобилност SKLZ не е изключение. Добре конструиран и проектиран да издържи, този лост за мобилност е перфектната инвестиция за вашето здраве, заслужаваща доверие заради надеждното си представяне при съживяването на фитнес процедурите.

Инвестирайте в щангата за мобилност SKLZ днес

Включете лентата за мобилност SKLZ Mobility Bar във вашия фитнес режим и изпитайте трансформацията в тренировките си. Съчетавайки простотата с усъвършенствани тренировъчни техники, щангата носи същността на високоефективен тренировъчен инструмент. Почувствайте повишаване на силата, стабилността и гъвкавостта си с щангата SKLZ Mobility

Номер на продукта: ST73416
Основен цвят: черен
Код на производителя: MCMB-001 V1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.