Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Ластик Pro's Pro Resistance Tube

Подаръци
18,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

14,63 лв Спести 19 %
Последна най-ниска цена:
13,55 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: I198
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Resistance Tube

14,63 лв Pro's Pro Resistance Tube
    ST66172
Изживейте цялостна тренировка на тялото с Pro's Pro Resistance Tube Навлезте в сферата на...още

Изживейте цялостна тренировка на тялото с Pro's Pro Resistance Tube

Навлезте в сферата на фитнес тренировките от най-високо ниво с тръбата Pro's Pro Resistance Tube. Проектирана с мисъл за гъвкавост и комфорт, тази висококачествена съпротивителна лента е вашият перфектен спътник за цялостна тренировка, независимо от нивото ви на физическа подготовка. От опитни спортисти до фитнес новаци, тя е предназначена за всички със своите усъвършенствани функции, предлагащи комбинация от ефективност и простота.

Ненадмината гъвкавост

Тръбата за съпротивление Pro's Pro е универсален инструмент, който може да включи тренировката за съпротивление в почти всяка тренировъчна програма. Тази съпротивителна лента е идеална за обща физическа подготовка, сила, тонизиране, разтягане, рехабилитация и др. Ластикът предлага динамично съпротивление, което работи с мускулите ви от различни ъгли, като повишава общата сила, гъвкавостта и координацията.

Най-добър комфорт

Ластикът за съпротивление Pro's е снабден с комфортно меки дръжки, осигуряващи здрав, но нежен захват. Не се притеснявайте за мазоли или натоварване на ръцете си. Освен това е изработена от първокласен, гъвкав материал, който гарантира издръжливост. Тренирайте с комфорт и спокойствие, знаейки, че използвате експертно изработено оборудване, предназначено да издържи на интензивна употреба.

Изграждане на сила със стил

В Pro's Pro вярваме, че тренировките не трябва да са скучни. Нашата тръба за съпротивление е оформена в елегантен и модерен стил, което ви гарантира, че ще изглеждате добре, докато укрепвате.

Подробности за продукта

Код на продукта на производителя: I198. Тръбата за съпротивление на Pro's Pro е компактна и лека, което я прави идеална за домашни тренировки, използване във фитнес зала и вземане със себе си в движение. Проектирана от експерти в областта, бъдете сигурни, че получавате продукт с най-високо качество, създаден с мисъл за вас, потребителите. Без значение от нивото на физическа подготовка или предпочитания стил на тренировка - тръбата за съпротивление Pro's Pro ще ви помогне да постигнете целите си, като същевременно поддържа тренировъчната ви програма разнообразна и вълнуваща. Започнете пътуването си към по-добра физическа форма и здраве още днес с Pro's Pro Resistance Tube!

Номер на продукта: ST66172
Код на производителя: I198
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.