Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Мишени и маркери Gamma Disc Cone - Лилав

45,40 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

Gamma Disc Cone - Лилав

45,40 лв Gamma Disc Cone - Лилав
    ST16993
Дискови конуси Gamma - комплект от 5 броя Описание на продукта Усъвършенствайте уменията си...още

Дискови конуси Gamma - комплект от 5 броя

Описание на продукта

Усъвършенствайте уменията си и подобрете представянето си с комплекта Gamma Disc Cone, изработен с прецизност, за да постигне максимални резултати и да подобри тренировъчната ви програма. Пакетът включва пет различно оцветени дискови конуса, създадени да предлагат несравнима производителност, атрактивен външен вид и да ви помогнат да достигнете нови нива на спортен професионализъм.

Изключителни характеристики

Дисковите конуси Gamma не са типичните конуси за тренировка. С петте различни цвята в опаковката можете лесно да разграничавате тренировките, като същевременно се наслаждавате на гъвкавостта, която тези конуси осигуряват. Изработени от издръжливи пластмасови материали, те са проектирани да издържат на всяка буря, независимо дали е от тежки метеорологични условия или от строги дейности.

Подобрете тренировките си с Gamma

Независимо дали искате да подобрите ловкостта си, да усъвършенствате координацията си или да се съсредоточите върху скоростта и точността, тези конуси за дискове са отлично допълнение към всеки тренировъчен режим. Идеални за индивидуални тренировки или отборни упражнения, тяхната универсалност ви позволява да създавате персонализирани тренировки въз основа на вашите специфични спортни или фитнес нужди.

Издръжливи и универсални

Дисковият конус Gamma - 5P се отличава не само с впечатляващата си издръжливост, но и с многофункционалността си. С диаметър, който позволява лесна видимост и разпознаваемост, тези конуси са идеални за широк спектър от спортни дейности, включително футбол, футбол на малки вратички, бейзбол и др.

Точка на събиране

Искате да се сдобиете с дисковите конуси Gamma - 5P? Те са на разположение за получаване на адрес al. Bohaterów Września 12. Пренесете тренировките си на съвсем ново ниво с тези универсални, издръжливи и адаптивно оцветени конуси. Не забравяйте, че практиката е ключът към съвършенството, а с комплекта конуси за дискове Gamma сте на правилния път, за да се усъвършенствате в избрания от вас спорт. Вземете своя комплект сега.

Заключително изявление

В света на спорта всеки сантиметър подобрение е от значение. Подобрете тренировъчния си опит с комплекта Gamma Disc Cone - 5P. Качество, цвят и динамична функционалност - тези конуси предоставят всичко това. Направете своя ход сега към по-ефективно и ефикасно тренировъчно пътуване. Адаптирани

Номер на продукта: ST16993
Цвят: Лилав
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.