Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Training Hurdle 12 - Жълт

22,40 лв
Код на производителя: V070
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Training Hurdle 12 - Жълт

22,40 лв Pro's Pro Training Hurdle 12 - Жълт
    ST64813
Преграда за обучение Pro's Pro 12 - жълта Контур Усилете и подобрете тренировъчната си...още

Преграда за обучение Pro's Pro 12 - жълта

Контур

Усилете и подобрете тренировъчната си програма с Pro's Pro Training Hurdle 12 - Yellow - основен тренировъчен инструмент, който предлага несравнима гъвкавост на всички етапи от вашето фитнес пътешествие. Изработено от висококачествен материал и проектирано до съвършенство, препятствието е проектирано да издържа на трудностите на интензивните тренировки, като същевременно е изключително лесно за сглобяване.

Характеристики

  • Висококачествен материал: Изработено от усъвършенстван материал с дебелина 25 мм, това препятствие за тренировки Pro's Pro гарантира професионализъм и издръжливост. Здравата му конструкция гарантира, че ще издържи на интензивна употреба по време на вашите високоинтензивни тренировъчни сесии.
  • Лесен монтаж: Тренировъчното препятствие предлага лесен процес на сглобяване, като ви оставя повече време да се съсредоточите върху тренировките си. Лесният за инсталиране дизайн го прави идеално подходящ за всеки, който иска да подобри тренировките си за ловкост.
  • Оптимални размери: Тази тренировъчна преграда Pro's Pro е с размери 60 cm на ширина и приблизително 34 cm на височина - идеален размер за широк спектър от тренировъчни упражнения. Добре калибрираните му размери осигуряват оптимален баланс между предизвикателство и постижимост за различни атлетични способности.
  • Енергичен жълт цвят: Блестящо жълтият цвят създава жизнено усещане по време на тренировките и спомага за видимостта, като по този начин предотвратява неволни наранявания по време на упражнения с бързо темпо.

Допълнителна информация

  • Код на производителя: V070

Резюме

Независимо дали сте начинаещ спортист или фитнес ентусиаст, Pro's Pro Training Hurdle 12 - Yellow е идеално допълнение към тренировъчния ви комплект. Преодолейте целите си за постижения с този динамичен фитнес инструмент, който обединява перфектната комбинация от издръжливост, функционалност и простота. За несравнимо тренировъчно изживяване добавете Pro's Pro Training Hurdle към режима си още днес!

Номер на продукта: ST64813
Код на производителя: V070
Цвят: Жълт
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.