Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Червен

13,40 лв
Код на производителя: V191A
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Червен

13,40 лв Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Червен
    ST63401
Pro's Pro Premium Kegel (дупки и джоб) 1P - червен Оптимизирайте рутинните си тренировки с...още

Pro's Pro Premium Kegel (дупки и джоб) 1P - червен

Оптимизирайте рутинните си тренировки с изключително гъвкавия и лесен за използване кегел Pro's Pro Premium. Изработен с прецизност и проектиран да бъде съвместим с широка гама от други модели, този тренировъчен инструмент открива свят от възможности за спортни ентусиасти и атлети, желаещи да подобрят тренировъчния си режим. Pro's Pro Premium Kegel е съществена част от всяка фитнес програма, с множество приложения, които гарантирано ще поддържат тренировките ви разнообразни и ангажиращи. Моля, обърнете внимание, че представените снимки показват препоръчителни употреби, а всеки продукт се продава отделно.

Първокласно спортно оборудване

Височината на Pro's Pro Premium Kegel е 38 см, диаметърът на основата му е 34 см, а теглото му е 320 грама. Проектиран със специални отвори, пригодени за поставяне на пръти Pro's Pro, кегелът позволява множество модификации, които допълнително увеличават набора от възможности за упражнения. Забележителният му червен цвят гарантира, че е лесно разпознаваем по време на високоинтензивни тренировки или в условия на добра видимост. Код на производителя - V191A.

Безпроблемна настройка и широка функционалност

Настройката на Pro's Pro Premium Kegel е лесна и безпроблемна, като спомага за безпроблемното преминаване от една рутинна тренировка към друга. Универсалният му дизайн насърчава неограничени вариации на тренировките и се оказва незаменим елемент от оборудването, който обслужва широк спектър от спортни дисциплини. Пренесете тренировките си на следващото ниво с Pro Premium Kegel на Pro и изпитайте тръпката от постигането на нови лични постижения и постоянното разбиване на фитнес целите си. За пълноценна и динамична тренировка се доверете на Pro's Pro Premium Kegel.

Номер на продукта: ST63401
Код на производителя: V191A
Цвят: Червен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.