Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Конуси Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - Жълт

11,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

8,90 лв Спести 19 %
Код на производителя: V218
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Конуси Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - Зелен
Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - Зелен
още
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - Жълт

8,90 лв Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - Жълт
    ST86730
Преглед на Pro's Pro Маркировъчен конус с дупки 1P - жълт Подобрете тренировките си с конуса...още

Преглед на Pro's Pro Маркировъчен конус с дупки 1P - жълт

Подобрете тренировките си с конуса за маркиране Pro's Pro с отвори 1P - жълт. Този многофункционален тренировъчен инструмент е проектиран за многофункционалност, като предлага почти неограничени начини за разнообразяване на тренировките ви. Независимо дали става въпрос за тренировки на закрито или на открито, за лични или отборни упражнения, този тренировъчен конус осигурява висока производителност, гъвкавост и лекота на използване, които нямат аналог в своята категория.

Превъзходен състав и издръжливост

Маркировъчният конус Pro's е изработен от здрава пластмаса, което гарантира, че може да издържи на тежки тренировки, продължителна употреба и екстремни външни условия. Твърдата му конструкция му осигурява устойчивост, за да издържи на силни удари, осигурявайки надеждно решение за разнообразни тренировъчни нужди.

Ярък жълт цвят

Облицован в ярък жълт цвят, този конус за маркиране предлага висока видимост, което го прави идеален за употреба на закрито и на открито. Основният цвят със сигурност ще привлече вниманието ви бързо и ефективно, като направи обучението ви по-рационално и ефективно.

Съвместимост и лекота на използване

Този тренировъчен конус може да се комбинира с други модели, за да се образува по-сложен тренировъчен апарат, което му дава гъвкавост да се адаптира към широк спектър от фитнес нива и изисквания. С изключителна лекота на сглобяване, този конус позволява бърза настройка и демонтаж, което го прави изключително удобен за различни сценарии на тренировка.

Спецификация на продукта

Код на производителя: V218 Основен цвят: жълт Материал: Твърда пластмаса В заключение, конусът за маркиране Pro's Pro с отвори 1P - жълт е отличен избор за тези, които искат да подсилят своите тренировки. Той се откроява като образцов модел на качество и гъвкавост, осигуряващ наистина персонализирано тренировъчно преживяване. Разгърнете фитнес потенциала си с този универсален тренировъчен инструмент още днес!

Номер на продукта: ST86730
Код на производителя: V218
Цвят: Жълт
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.