Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Диск за баланс Yakimasport Balance Disc - Оранжев

Диск за баланс Yakimasport Balance Disc - Оранжев
26,90 лв
Код на производителя: 100071
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
Налично количество:
2 бр.

Yakimasport Balance Disc - Оранжев

26,90 лв Yakimasport Balance Disc - Оранжев
    ST74312
Усилете фитнес играта си с Yakimasport Balance Disc - Orange Подобрете баланса и основната си...още

Усилете фитнес играта си с Yakimasport Balance Disc - Orange

Подобрете баланса и основната си сила

Искате да повишите фитнес нивото си? Не търсете повече от балансиращия диск на Yakimasport. С удобен диаметър от 33 см, този диск за баланс е идеалното допълнение към тренировъчния ви режим за тенис. Основната му функция е да стимулира естествената енергия на тялото ви чрез прилагане на акупресура към специфични рецептори в тялото, като повишава вашата ловкост и издръжливост за най-тежките тенис мачове.

Комфорт и поддръжка

Създаден да поддържа максимално тегло на потребителя от 150 кг, Yakimasport Balance Disc е здрав и надежден за всички ваши тренировъчни нужди. Отличителният му дизайн се състои от масажни подутини, разпръснати по повърхността на диска, като по този начин се осигурява терапевтичен ефект, докато подобрявате баланса и стабилността на ядрото си. Този дизайн също така добавя допълнителен слой неплъзгаща се безопасност, като ви гарантира, че можете да тренирате уверено.

Привличаща вниманието естетика

Облечен в наситено оранжево, този диск за баланс е не само функционален, но и стилен, предназначен да обърне внимание на посетителите във вашата фитнес зала или фитнес студио. С ключовото внимание към детайлите на Yakimasport този продукт блести блестящо, правейки тренировките ви по-жизнерадостни и забавни!

Номер на продукта: ST74312
Код на производителя: 100071
Опаковка (брой парчета): 1
Цвят: Оранжев
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.