Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Tiguar Power Band III

54,90 лв
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Gumy oporowe Tiguar Power Band IV
Tiguar Power Band IV
още
Налично количество:
2 бр.

Tiguar Power Band III

54,90 лв Tiguar Power Band III
    ST74853
Tiguar Power Band III - максимална устойчивост и дълготрайност Специализирана лента за...още

Tiguar Power Band III - максимална устойчивост и дълготрайност

Специализирана лента за съпротивление за напреднали атлети

Използвайте пълния потенциал на тренировките си по тенис с Tiguar Power Band III. Тези тренировъчни ластици са специално разработени за напреднали тенисисти, като осигуряват високо съпротивление за упражнения за сила и мощ. Маслиновият цвят и солидната конструкция го правят визуално привлекателен избор, който също така е създаден, за да издържи дълго. С открояващи се характеристики като оригиналната графична система за маркиране на съпротивлението, това е инвестиция, която буквално изминава допълнителната миля за вас.

Универсалност, заложена в дизайна му

С множество приложения, Tiguar Power Band III е идеален както за развитие, така и за рехабилитация. Използвайте го като част от разгрявката преди игра, натискайки съпротивлението му, за да събудите мускулите си. Или пък завършете тренировъчната си сесия, като изпълнявате упражнения за дълбоко разтягане и гъвкавост, за да се охладите. Рехабилитирате се след травма или искате да укрепите специфични мускули? Ластикът Power Band може да ви помогне и в тази област.

Интелигентни графики премахват догадките от тренировката

Вече не се чудете към какво ниво на разтягане трябва да се стремите. Power Band III има иновативна графична система за маркиране на съпротивлението, която ви позволява да знаете колко повече усилия трябва да положите за оптимално разтягане по време на тренировките.

Номер на продукта: ST74853
Основен цвят: маслинов
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.