Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball Leder 1 kg

31,90 лв
Код на производителя: I250a
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Pro's Pro Medizinball Leder 1 kg

31,90 лв Pro's Pro Medizinball Leder 1 kg
    ST93113
Тренирайте замятането си с кожената топка Pro's Pro Medizinball от 1 кг Медицинската топка...още

Тренирайте замятането си с кожената топка Pro's Pro Medizinball от 1 кг

Медицинската топка Pro's Pro Medizinball Leder 1 kg е задължителен тренировъчен аксесоар за всеки опитен тенисист. Независимо дали искате да увеличите силата на ръката си, да повишите издръжливостта си или просто да загреете преди важен мач, този инструмент е създаден с оглед на вашите нужди.

Превъзходна издръжливост и качество на изработката

Изработена от истинска кожа, тази топка Pro's Pro Medizinball Leder е пример за ангажимента на марката към качеството и издръжливостта. Топката е майсторски ушита с помощта на материали от най-висок клас и е напълнена със синтетичен пясък. Това гарантира, че тя запазва формата си и се представя отлично във времето, независимо от интензивността или честотата на тренировките ви. С тегло от 1 кг бихте си помислили, че ще е тежка, но тази топка е изненадващо лесна за боравене благодарение на размера си и щадящата кожата текстура.

Многофункционален тренировъчен инструмент

Това не е просто топка; това е многофункционално тренировъчно устройство, което може да подобри цялостната ви игра на тенис. Използвайте я за упражнения за укрепване на ядрото, тренировки за горната част на тялото или за укрепване на захвата. Възможностите са безкрайни с топката Pro's Pro Medizinball.

Перфектен за всяка тренировка

Естественият й бежов цвят й придава класическа естетика, която ще се съчетае безпроблемно с вашата тренировъчна екипировка. Този универсален тренировъчен инструмент ще ви осигури предимство пред конкурентите ви. Кодът на производителя за този продукт е I250a.

Включете топката Pro's Pro Medizinball Leder 1 kg в тренировъчната си програма и издигнете играта си на следващото ниво.

Номер на продукта: ST93113
Основен цвят: бежов
Код на производителя: I250a
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.