Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Тренировъчни препятствия Pro's Pro Hurdle 9" - orange

15,90 лв
Код на производителя: V232
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4 бр.

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

15,90 лв Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - оранжев: Най-доброто препятствие за тренировки за координиране на...още

Pro's Pro Hurdle 9" - оранжев: Най-доброто препятствие за тренировки за координиране на представянето на корта

Представяме ви Pro's Pro Hurdle 9" в ярък оранжев цвят - висококачествен тренировъчен аксесоар, който ще ви помогне да издигнете представянето си на корта на съвсем ново ниво. Отличаващо се с идеална комбинация от практичност и атрактивност, това препятствие служи като цялостен тренировъчен инструмент за спортисти, които искат да подобрят координационните си умения по време на тренировка.

Издръжлив и лек дизайн

Тази тренировъчна преграда представя лека, но здрава конструкция, която осигурява гладко и безпроблемно използване по време на интензивните тренировъчни сесии. Експертно проектирано с оглед на издръжливостта, това препятствие Pro's Pro осигурява трайно представяне за дългосрочна употреба. Въпреки солидната си издръжливост, тя е невероятно лека, което позволява лесно транспортиране за тренировки в движение винаги и навсякъде.

Перфектни размери за атлетически тренировки

С внимателно изчислена височина от приблизително 24 см и широчина от приблизително 46 см, Pro's Pro Hurdle 9" е подходящ за всички размери и възрасти. Тя осигурява максимална лекота на атлетите да я включат в сценариите си за тренировки, без да нарушават ритъма или представянето си.

Лесна и безопасна употреба

Безопасността е решаващ фактор при избора на подходящо тренировъчно оборудване, а Pro's Pro Hurdle 9" гарантира точно това. Нейният незастрашаващ дизайн с гладко покритие свежда до минимум риска от случайни наранявания, осигурявайки безопасни тренировъчни сесии за атлети от всякакъв калибър.

Опаковка и код на производителя

Pro's Pro Hurdle 9" - оранжев се предлага опакован поотделно, за да се гарантира безопасното му транспортиране, като в една кутия е опакована една бройка. Кодът на производителя за този продукт е V232.

Подобрете тренировките си с Pro's Pro Hurdle 9" - Orange

Внесете иновация и цвят в тренировъчните си сесии с Pro Hurdle 9" - оранжево на Pro. Снабдете се с това препятствие и подобрете координацията, ловкостта и скоростта, култивирайки ниво на изпълнение, което повишава ефективността ви на корта. Време е да засилите тренировъчната си игра с това професионално препятствие.

Номер на продукта: ST93351
Код на производителя: V232
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.