Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Черен

17,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

14,90 лв Спести 12 %
дебелина на грипа: сухо
Комбинация: да
Код на производителя: 478670-005
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Покривен грип Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Розов
Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Розов
още
Налично количество:
4+ бр.

Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Черен

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 13,90 лв
14,90 лв Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Черен
    ST77367
Подобрете захвата си с Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro Bullpadel HaC Overgrip GB...още

Подобрете захвата си с Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro

Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P носи иновация, която променя правилата на играта, в дланта на ръцете ви. Този първокласен овъргрип, издържан във внушително черно (negro), съчетава производителност, функционалност и стил в един висококачествен пакет. Нещо повече, щателно проектираните му характеристики разкриват най-доброто от вашето оборудване, без да променят основните му характеристики.

Първокласен дизайн и материал

Ръкохватката Bullpadel HaC Overgrip е изработена с внимание дори към най-малките детайли. Олекотената ѝ конструкция предлага минимално добавяне на тегло, като гарантира, че вашата ракета ще запази първоначалните си характеристики. Освен това се отличава с внимателно калибрирана дебелина, добавяйки точното количество подложка за оптимален баланс между комфорт и контрол.

Усъвършенствана абсорбция на влагата

Силата на този грип се крие и в иновативния му перфориран дизайн. Тези стратегически разположени перфорации се отличават с отлична абсорбция на влага, като поддържат повърхността суха дори по време на най-интензивните мачове. В резултат на това играчите могат да се наслаждават на сигурен захват за продължителни периоди, като насърчават максималния контрол и прецизност при ударите.

Удобна опаковка

Всяка опаковка на Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - negro се предлага с три овъргрипа, предлагайки отлична стойност както за аматьори, така и за професионални играчи. Независимо дали сменяте гриповете по средата на играта или ги държите като резервни, този продукт предлага несравнимо удобство.

Суха текстура на допир

Въпреки изключителната си способност за отвеждане на влагата, овергрипът Bullpadel HaC запазва текстура на сухо докосване. Това качество предлага неплъзгаща се повърхност, осигурявайки на играчите постоянство в захвата.

Подробности за продукта

  • Основен цвят: черен (Negro)
  • Перфориран: Да
  • Текстура на захвата: Сухо докосване
  • Брой на дръжките: 3
  • Тип на продукта: Overgrip
  • Код на производителя: 478670-005

Номер на продукта: ST77367
Код на производителя: 478670-005
Цвят: Черен
дебелина на грипа: сухо
Комбинация: да
Брой покривни грипове: 3
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.