Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Покривен грип Wilson Pro Performance Grip 1P - grey

22,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

17,90 лв Спести 19 %
дебелина на грипа: мокро
Дебелина на грипа (мм): 1,70
Комбинация: не
Код на производителя: WR8438701001
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Покривен грип Wilson Pro Performance Grip (1P) - brown
Wilson Pro Performance Grip (1P) - brown
още
Налично количество:
4+ бр.

Wilson Pro Performance Grip 1P - grey

Многоизкуство:
Количество Цена за брой
От 3 бр. 16,90 лв
17,90 лв Wilson Pro Performance Grip 1P - grey
    ST93145
Wilson Pro Performance Grip 1P - сив Разгърнете истинския потенциал на играта си с...още

Wilson Pro Performance Grip 1P - сив

Разгърнете истинския потенциал на играта си с първокласните характеристики и елегантната естетика на Wilson Pro Performance Grip 1P в сив цвят. Създаден с мисъл за тенисистите, този професионален стандартен грип предоставя гениална технология и изключителен комфорт.

Оптимален грип за превъзходен контрол

Wilson Pro Performance Grip се отличава с характерна лепкава повърхност, която обещава превъзходен захват и идеално сцепление. Разработен от високоефективен синтетичен материал, този грип предотвратява изплъзването, повишава прецизността и подобрява контрола по време на нервните игри с високи залози. Можете да се доверите, че този грип ще ви пази всеки път, когато замахвате.

Комфорт и усещане от световна класа

С дебелина от 1,70 мм този професионален тенис грип осигурява изключителен комфорт, като намалява умората на играча и гарантира по-дълги и по-бурни игри. Този професионален стандартен грип с мокро залепване предвижда енергични мачове и взискателни тренировки, като осигурява несравнимо овлажняване и фантастично усещане.

Номер на продукта: ST93145
Брой покривни грипове: 1
дебелина на грипа: мокро
Материал: синтетичен
Код на производителя: WR8438701001
Основен цвят: сив
Дебелина на грипа (мм): 1,70
Комбинация: не
Как да изберем обвивка за тенис Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много...още
Как да изберем обвивка за тенис

Как да изберем обвивка за тенис


Тенисът е спорт, в който и най-малките детайли играят много важна роля. Важно съображение при подготовката на тенис ракетата за игра е да се уверите, че разполагате с подходяща и чиста обвивка. Обвивките се разделят на основни и надграждащи. Базовите обвивки са тези, които се поставят на всяка ракета, когато я купувате. Те са с дебелина около 2 мм и са изработени от пластмаса и кожа. Те имат няколко функции: абсорбират влагата, осигуряват удобен захват, когато ръката влезе в контакт с тях, лепкави са. Горните обвивки са тънки обвивки с дебелина около 0,4-0,7 мм, които се поставят върху основните обвивки в зависимост от предпочитанията на играча и от основния параметър на обвивката, който е най-важен за играча. Това може да бъде абсорбирането на влагата, когато ръцете на играча се потят бързо, или лепкавостта на обвивката, когато играчът иска да усеща здрав захват. Връхните обвивки могат да бъдат по-сухи или по-влажни, а коя от тях ще избере играчът, зависи от него. Те леко удебеляват дръжката на ракетата, което зависи от дебелината на обвивката и от метода и силата, с които се прилагат. Те имат и хигиенна, а при избора на подходящ цвят - и естетическа функция. Те трябва да се сменят, когато загубят свойствата си и се замърсят много или видимо се износят.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.