Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стабилизатор Zamst Thumb Guard

92,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

71,90 лв Спести 22 %
Код на производителя: 674301
Обади се и поръчай
+359 52 920 176
Ние изпращаме за 72h
Размер:
71,90 лв Zamst Thumb Guard
    ST91113.1
Специални продукти
Стабилизатор Zamst Filmista Knee
Стабилизатор Zamst Filmista Knee

Стабилизатор
Zamst Filmista Knee

89,00 лв
80,40 лв
Спести 10%
Стабилизатор Zamst A1 Left

Стабилизатор
Zamst A1 Left

102,00 лв
93,40 лв
Спести 8%
Стабилизатор Zamst A1 Right

Стабилизатор
Zamst A1 Right

102,00 лв
93,40 лв
Спести 8%
Стабилизатор Zamst Knee Support EK-3
Стабилизатор Zamst Knee Support EK-3

Стабилизатор
Zamst Knee Support EK-3

85,00 лв
76,40 лв
Спести 10%
Ортеза Zamst TS1
Ортеза Zamst TS1

Ортеза
Zamst TS1

102,00 лв
93,40 лв
Спести 8%
Защита на палеца на Zamst Опитайте въплъщението на медицинската защита от Zamst в зоната за...още

Защита на палеца на Zamst

Опитайте въплъщението на медицинската защита от Zamst в зоната за тенис! Отличавайки се с висококачествени материали, продуктите на Zamst са кулминация на продължителни научни изследвания в продължение на няколко години, насочени към опознаване на човешкото тяло и по-специално на неговите ограничения. Този педантичен подход е видим в процеса на нанасяне на предпазителя на палеца без усилие, което допринася за широкото приемане на продуктите на Zamst в многобройни спортни дисциплини. За отбелязване е, че Zamst е официален партньор на Френската баскетболна федерация, Японската професионална баскетболна лига, женската организация на Японската баскетболна лига, Френската волейболна федерация, Японската волейболна федерация и Японската волейболна лига. Известни спортисти като Вилфредо Леон, Айзея Томас, Вон Милър, Райън Гецлаф, Скот Лангли, Мелиса Арнот, Ейми Краг и Уитни Павлик са сред глобалните потребители на услугите на Zamst. Специални поръчки за размери, които не са налични в момента, също се изпълняват - просто се свържете с нас за съдействие.

Изключително удобен и дишащ стабилизатор за палеца

Защитата на палеца на Zamst е изключително удобен и дишащ стабилизатор на палеца, предназначен да осигури несравнима опора и защита на ставата на палеца. Леката му рамка позволява носене под ръкавиците и прилагане по време на физическа активност, а отличителната инженерна разработка позволява стабилизиране на палеца, без да се ограничава подвижността на другите стави на ръката. Продуктът разполага с термопластичен материал, който позволява прецизно прилепване към стабилизиращата повърхност при потапяне в гореща вода.

Показания и технологии

Защитата на палеца е показана при травми и фрактури на палеца, разкъсване или частично разкъсване на лакътната връзка в метакарпофалангиалната става. Продуктът включва най-съвременните технологии i-FIT и EXO-GRID за по-добра опора. Консултирайте се с таблицата с размери на третото изображение на продукта за подходящо прилягане. Основният цвят на предпазителя за палеца на Zamst е черен.
Номер на продукта: ST91113.1
Основен цвят: черен
Код на производителя: 674301
Технологии
Exo-Grid (Internal)
i-Fit
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.