Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Стабилизатор Zamst Knee Support JK-Band

43,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

37,90 лв Спести 12 %
Код на производителя: 671001
Обади се и поръчай
+359 52 920 176
Ние изпращаме за 72h
варианти:
Стабилизатор Zamst Knee Support JKBand - red
Zamst Knee Support JKBand - red
Стабилизатор Zamst Knee Support JKBand - black
Zamst Knee Support JKBand - black
още
Размер:
37,90 лв Zamst Knee Support JK-Band
    ST87459.1
Поддръжка на коляното Zamst JK-Band - черна Преминете към безболезнено спортуване с най-доброто...още

Поддръжка на коляното Zamst JK-Band - черна

Преминете към безболезнено спортуване с най-доброто медицинско решение за защита на коляното от Zamst - Zamst Knee Support JK-Band! Вложен в дългогодишни научни изследвания на човешката анатомия и нейните ограничения, този водещ продукт е разработен с оглед на физиологията на коляното, като осигурява максимален комфорт и мобилност по време на тренировките.

Описание на продукта

Коланът Zamst Knee Support JK-Band предлага първокласна опора за колянната капачка, специално създадена за хора, които се борят с болка, локализирана под капачката. Снабдена с двуслойна подложка JK-Band, тя осигурява безупречна стабилизация на долната част на пателата, облекчавайки дискомфорта чрез прилагане на компресия върху пателарния лигамент.

Оптимизиран за изпълнение

Нашата наколенка JK-Band е изпитана в различни спортни дисциплини. Официалните партньори включват престижни федерации като Френската баскетболна федерация, Японската професионална баскетболна лига, Организацията на женската баскетболна лига на Япония, Френската волейболна федерация, Японската волейболна федерация и Организацията на японската волейболна лига. Освен това спортисти от най-висок ранг като Айзея Томас, Вон Милър, Райън Гецлаф, Скот Лангли, Мелиса Арнот, Ейми Краг и Уитни Павлик са приложили нашите продукти в своите тренировъчни и възстановителни режими.

Лесни за употреба и поддръжка

Превъзходният дизайн на Zamst Knee Support JK-Band осигурява лесно носене и сваляне. Опакован с калъф от мрежест панел с цип, той осигурява безопасно съхранение и лесна поддръжка.

Характеристики и спецификации

Основните предимства на продукта включват: - Облекчаване на дискомфорта и болката, локализирани под пателата - Подпомага лечението на коляното на скачача - Стабилизиране и облекчаване на пателните връзки Включени технологии: Grip-Tech, i-Fit, P-Tech, ROM-Tech Основен цвят: черен Материал: Полиестер, найлон, полиуретан, латекс
Номер на продукта: ST87459.1
Основен цвят: черен
Опаковка (брой парчета): 1
Материал: poliester, nylon, poliuretan, latex, polietylen
Код на производителя: 671001
Технологии
Grip Tech
i-Fit
ROM Tech
P-Tech
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.