Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Brelok Roland Garros Logo

21,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

13,40 лв Спести 36 %
Код на производителя: 206RGS601ITS
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Roland Garros Logo

13,40 лв Roland Garros Logo
    ST84361
Ключодържател с логото на Roland Garros Въведете надеждния и вдъхновен от произведенията на...още

Ключодържател с логото на Roland Garros

Въведете надеждния и вдъхновен от произведенията на изкуството дизайн на Roland Garros в ежедневието си с нашия изключителен ключодържател с логото на Roland Garros. Символ на очарованието на турнира, както и практичен аксесоар, този ключодържател ще придаде спортен и същевременно изтънчен вид на вещите ви.

Премиум качество и дизайн

Изработен от каучук, за да увеличи дълготрайността и издръжливостта, този ключодържател е проектиран да устои на изпитанието на времето. Педантичното внимание към детайлите и превъзходното качество говорят за нашия ангажимент да предоставяме забележителни продукти за мърчандайзинг. Яркото цветно, релефно лого на Roland Garros го отличава в тълпата, което прави този ключодържател не само изключително функционален, но и незабавно привличащ вниманието.

Перфектен за любителите на тениса

Ключодържателят с логото на Roland Garros е идеален аксесоар за запалените фенове и последователи на уважавания турнир French Open. Отличителният му и разпознаваем дизайн е идеалният начин да изразите страстта си към любовта към играта. Той без усилие обединява личния стил с любовта към едно от най-престижните тенис събития в света.

Спорт. Мода. Лайфстайл

Защо да се задоволявате с по-малко, когато можете да притежавате аксесоар, който красиво обединява спорт, мода и начин на живот? Почитайте духа си за тенис с този шикозен, издръжлив и висококачествен ключодържател с логото на Roland Garros и пренесете малка част от Откритото първенство на Франция в джоба си!

Номер на продукта: ST84361
Основен цвят: многоцветен
Код на производителя: 206RGS601ITS
Опаковка (брой парчета): 1
Турнир: Roland Garros
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.