Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Антивибратор Head Zverev Dampener - blue/yellow

11,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

9,90 лв Спести 10 %
Код на производителя: 285120-BLYW
Обади се и поръчай
+359 52 920 176
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Антивибратор Head Zverev Dampener - teal/hot lava
Head Zverev Dampener - teal/hot lava
още
Налично количество:
4+ бр.

Head Zverev Dampener - blue/yellow

9,90 лв Head Zverev Dampener - blue/yellow
    ST91968
Head Zverev Dampener - синьо/жълто специално издание Насладете се на повишен комфорт и...още

Head Zverev Dampener - синьо/жълто специално издание

Насладете се на повишен комфорт и подобрен звук на струните по време на игра със специално разработения Head Zverev Dampener. Сега наличен в атрактивна синьо-жълта комбинация, този "вибростоп" продукт е точно това, от което се нуждаете, за да издигнете играта си на тенис на нови нива.

Усъвършенствана технология за потискане на вибрациите

Head Zverev Dampener е щателно изработен, за да потиска вибрациите от двете основни вертикални струни на вашата тенис ракета. Той оптимизира цялостното изживяване при игра, като значително намалява предаването на нежелани вибрации от основата на струните към ракетата и в крайна сметка към ръката на играча. Тази технология не само повишава комфорта ви при игра, но и осигурява ясен и чист звук на струните по време на игра.

Висококачествен материал

Изработен от мек силиконов материал, Head Zverev Dampener осигурява ефективно поглъщане на вибрациите, без да влошава производителността на ракетата. Силиконовият материал осигурява дълготрайна издръжливост, независимо от това колко силно или често играете.

Дизайн и стил

С поразително атрактивна синьо-жълта цветова схема, Head Zverev Dampener вдъхва усещане за стил и увереност на корта. Основно черен на цвят, този амортисьор е стилно универсален, което го прави идеален аксесоар за всяка тенис ракета, независимо от нейния дизайн или цвят.

Тип на продукта: Vibrastop

Този продукт за вибростоп е идеален както за професионални, така и за обикновени играчи. Като осигурява отличен контрол на вибрациите и подобрява звука на ракетата, заглушителят Head Zverev ви помага да запазите фокуса си по време на игра, като гарантира, че всеки удар е точен и мощен. Изпитайте разликата с този задължителен тенис аксесоар.

Прегърнете комфорта и стила на Head Zverev Dampener - син/жълт. Издигнете нивото на играта си с превъзходен контрол и прецизност. Вземете своя сега!

Номер на продукта: ST91968
Код на производителя: 285120-BLYW
Брой антивибратори: 2
Основен цвят: черен
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.