Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Накитник Nike Swoosh Doubl -Wide Wristbands - cool grey/teal nebula/black

НОВО
51,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

42,40 лв Спести 17 %
Код на производителя: N.000.1586.017
Обади се и поръчай
+359 52 920 176
Ние изпращаме за 48h
варианти:
Накитник Nike Swoosh Doubl -Wide Wristbands - white/university red/black
Nike Swoosh Doubl -Wide Wristbands - white/university red/black
Накитник Nike Swoosh Double-Wide Wristbands - oil green/medium olive/cargo khak
Nike Swoosh Double-Wide Wristbands - oil green/medium olive/cargo khak
още
Налично количество:
4+ бр.

Nike Swoosh Doubl -Wide Wristbands - cool grey/teal nebula/black

42,40 лв Nike Swoosh Doubl -Wide Wristbands - cool grey/teal nebula/black
    ST93273
Двойно широки ленти за китки Nike Swoosh - Cool Grey/Teal Nebula/Black Потопете се в...още

Двойно широки ленти за китки Nike Swoosh - Cool Grey/Teal Nebula/Black

Потопете се в изключителен баланс между стил, комфорт и ефективност с тези здрави ленти за китки Nike Swoosh Double-Wide. Предлагани във варианти хладно сиво, тил мъглявина и черно, тези гривни са нещо повече от модно изявление - те са обещание за по-добри тренировки.

Силно абсорбираща материя от хавлиен плат

Изработени от плътна и качествена хавлиена материя, тези ленти за китки се отличават с отлични характеристики и функционалност. Материалът е изключително абсорбиращ и успешно отвежда потта, като ви държи удобно сухи по време на високоинтензивните тренировки. Тъй като спомагат за управлението на влагата, те също така ви предпазват от разсейване по време на тренировка, за да осигурят върхово представяне.

Удобно и плътно прилепване

Проектирани с впечатляващо ниво на изработка, лентите за китки могат да се похвалят с плътно и сигурно прилепване, без да правят компромис с комфорта. Това гарантира, че те могат да се носят продължително време, без да предизвикват дразнене, като същевременно осигуряват ефективна подкрепа на ставите. Всяка опаковка съдържа две гривни с дължина 13 см, което ги прави идеални за всички размери на китките.

Многоцветен дизайн: Изключителен стил

Украсени в многоцветна тема от хладно сиво, тил мъглявина и черно, тези гривни са проектирани така, че да се съчетават перфектно с цялото ви спортно облекло. Тази динамична цветова схема, която добавя смел щрих към спортната ви екипировка, ви гарантира, че ще останете стилни, докато се потите.

Тип на продукта: Кърпа за китки

Добре пригодени за всякакви тежки физически упражнения, тези двойно широки ленти за китки Nike Swoosh попадат в нашата категория висококачествени кърпи за китки. Те не само изпълняват естетическа цел, но и ви осигуряват несравнима подкрепа по време на най-тежките ви тренировки. Издигнете нивото на тренировъчната си програма с кърпите за китка Nike Swoosh Double-Wide Wristbands. Съчетавайки функционалност и стил, тези ленти за китки със сигурност ще надминат очакванията ви и ще ви доближат до спортните ви стремежи. Поръчайте сега и се подгответе да завладеете тренировките си с Nike.
Номер на продукта: ST93273
широчина на китката:: широк накитник
количество накитници: 2 накитника
Код на производителя: N.000.1586.017
Основен цвят: многоцветен
Цвят на лого: бял
Материал: 74% bawełna, 11% poliester, 3% guma, 1% spandex
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.