Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Spadochron oporowy Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

Подаръци
62,00 лв

Препоръчителна цена на дребно

55,01 лв Спести 11 %
Последна най-ниска цена:
50,95 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: 100040
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
1 бр.

Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

55,01 лв Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)
    ST74270
Специални продукти
Подаръци
Подаръци
Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 2 kg

Медицинска топка
Pro's Pro Medizinball 2 kg

 
58,81 лв
 
Подаръци
Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 4 kg

Медицинска топка
Pro's Pro Medizinball 4 kg

 
75,91 лв
 
Подаръци
Плъзгащ се диск SKLZ Court Slidez
Плъзгащ се диск SKLZ Court Slidez

Плъзгащ се диск
SKLZ Court Slidez

 
67,36 лв
 
Скоростен улей на Yakimasport (голям-56 инча) Опитайте иновативен и силен начин да подобрите...още

Скоростен улей на Yakimasport (голям-56 инча)

Опитайте иновативен и силен начин да подобрите спортните си постижения с парашута Yakimasport Speed Chute. Специално разработен за атлети, които сериозно искат да повишат представянето си до следващото ниво.

Абсолютно подобрение на представянето

Уникална част от оборудването за съпротивление, която изисква от потребителя да се напъва по-силно в тренировките си. Докато бягате, парашутът се отваря, създавайки въздушно съпротивление, което ви принуждава да работите по-усилено. Това предизвикателство срещу съпротивлението на вятъра води до подобряване на представянето, като ви осигурява силата и устойчивостта, необходими, за да надминете личните си постижения и да останете пред конкуренцията.

Удобство и комфорт

Нашият парашут Yakimasport Speed Chute се предлага с регулируем колан за кръста, което позволява на потребители с различни размери и форми на тялото да използват продукта удобно. Адаптивността на колана улеснява поставянето и свалянето му, като намалява ненужните прекъсвания на високоинтензивните ви тренировки. Комплектът включва и чанта за носене, която улеснява транспортирането на парашута, където ви е необходим. Независимо дали отивате да тичате в парка, или се отправяте към фитнес залата, можете да пренасяте парашута си с лекота и удобство.

Ненадминати размери и спецификации

Този голям парашут е с размери от значителните 56 инча, което създава идеалното увличане за всеки атлет, който иска да разшири границите си. Размерите предлагат оптимално съпротивление, което ви кара да полагате повече усилия и постепенно да подобрявате скоростта и издръжливостта си с течение на времето. Този парашут за скорост има следните характеристики: * Количество в опаковката: 1 брой * Код на производителя: 100040 Включете улея за скорост на Yakimasport в тренировъчния си режим и станете свидетели на значителен скок в постиженията си. Вашето пътешествие към върхова физическа форма, скорост и сила започва оттук. Очаква ви величие и то е само на една крачка разстояние. Инвестирайте в Yakimasport Speed Chute още днес и станете атлетът, който винаги сте искали да бъдете.

Номер на продукта: ST74270
Код на производителя: 100040
Опаковка (брой парчета): 1
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.