Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 4 kg

Подаръци
75,91 лв
Последна най-ниска цена:
70,31 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Код на производителя: I196K
Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
2 бр.

Pro's Pro Medizinball 4 kg

75,91 лв Pro's Pro Medizinball 4 kg
    ST66603
Специални продукти
Подаръци
Медицинска топка Pro's Pro Wall Ball 8 kg

Медицинска топка
Pro's Pro Wall Ball 8 kg

 
84,46 лв
 
Подаръци
Медицинска топка Pro's Pro Medizinball 5 kg

Медицинска топка
Pro's Pro Medizinball 5 kg

 
84,46 лв
 
Подаръци
Подаръци
Подаръци
Увеличете тренировките си с топката Pro's Pro Medizinball 4 кг Разгърнете истинския си...още

Увеличете тренировките си с топката Pro's Pro Medizinball 4 кг

Разгърнете истинския си атлетичен потенциал, като включите Pro's Pro Medizinball 4 kg в тренировъчните си програми. Тя е внимателно проектирана, за да издигне тренировките ви на следващото ниво, без значение какви са фитнес целите ви. Тази първокласна тренировъчна топка е умело изработена, за да осигури най-доброто тренировъчно изживяване.

Перфектна за всестранна тренировка

Топката Pro's Pro Medizinball 4 kg е идеалният аксесоар за укрепване на ядрото, подобряване на физическата форма и повишаване на цялостния ви атлетизъм. Тя осигурява многостранен и ефективен начин за развиване на различни мускулни групи и умения. Независимо дали изпълнявате упражнения за укрепване на мускулите, упражнения за ловкост или упражнения за гъвкавост, Pro's Pro Medizinball е точно това, от което се нуждаете.

Стилен, двуцветен дизайн

Никой не е казал, че екипировката ви за тренировки трябва да е скучна. Отличете се от тълпата с атрактивния двуцветен дизайн на Pro's Pro Medizinball. Дръзките му цветове ще добавят енергичен, модерен привкус към тренировката ви, като ви държат мотивирани и фокусирани върху тренировката.

Издръжлива и удобна

Здравата конструкция и качествените материали гарантират, че Pro's Pro Medizinball 4 kg ще издържи на трудностите на интензивните тренировки. Тренировъчната топка е лесна за хващане, хвърляне и улавяне, което я прави идеалното допълнение към вашата фитнес рутина.

Подробности за продукта

Код на производителя: Pro Pro Balle - 1 бр: I196K Топката Pro's Pro Medizinball е нещо повече от просто подобряване на физическите постижения. Тя представлява начин на живот, състояние на духа и ангажимент да подобрявате себе си всеки ден. Подобрете играта си в тренировките, като инвестирате в Pro's Pro Medizinball 4 kg още днес.

Номер на продукта: ST66603
Код на производителя: I196K
Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.