Безплатна доставка от  249 лв
Безплатна доставка от 249 лв
Над 17 000 продукта
Над 17 000 продукта
Връщане на стоки до 30 дни
Връщане на стоки до 30 дни

Gumy oporowe Power Band Movo Hard - grey

Подаръци
37,91 лв
Последна най-ниска цена:
35,11 лв (+8%)

Най-ниската цена на този продукт от последните 30 дни преди текущото намаление.

Купете и спестете с
програмата за лоялност
Ние изпращаме за 48h
Налично количество:
4+ бр.

Power Band Movo Hard - grey

37,91 лв Power Band Movo Hard - grey
    ST65797
Открийте силата на MOVO Power Band Hard в сиво MOVO Power Band Hard е перфектният аксесоар за...още

Открийте силата на MOVO Power Band Hard в сиво

MOVO Power Band Hard е перфектният аксесоар за всички ваши тренировъчни нужди. Независимо дали става въпрос за силови тренировки, упражнения за гъвкавост или стабилност, този ластик е вашият най-добър партньор в тренировките. Но практическата му употреба се простира отвъд това, тъй като може да се използва и за ефективна загрявка, рехабилитационни упражнения и активиране на движенията. Опитайте простия, но мощен начин за укрепване на цялото тяло и сърцевината - изключително важен за спортистите и за тези, които водят заседнал начин на живот.

Дизайн и издръжливост

С елегантен и професионален сив дизайн, MOVO Power Band Hard е колкото естетически, толкова и функционален. Изработен от висококачествени и издръжливи материали, този здрав ластик може да издържи на натоварването при повтарящи се, високоинтензивни тренировки. Тази издръжливост гарантира дълготрайно представяне, като ви позволява да се съсредоточите върху важното - вашия напредък.

Подобрена производителност

Този ластик за съпротивление надхвърля традиционните методи на тренировка, за да осигури по-голям обхват на движение и гъвкавост. Като ключов фитнес инструмент в осигуряването на съпротивление и подкрепа, той оптимизира всяка тренировка, като ви помага да постигнете фитнес целите си по-бързо. Освен това е лесно преносим, което ви позволява да тренирате по всяко време и навсякъде.

Ускорете процеса на възстановяване

MOVO Power Band Hard е предназначен не само за активни тренировки, но е и ефективен инструмент за възстановяване след тренировка. Той е идеален за рехабилитационни упражнения, като подпомага възстановяването и укрепването на контузените мускули. Този силов ластик е съществен компонент за възстановителния режим на всеки спортист и може да направи пътуването обратно към върхови постижения по-малко трудно.

Изпитайте разликата в MOVO Power Band Hard

Включете MOVO Power Band Hard в тренировъчната си програма и изпитайте сами трансформиращите ползи. Разгърнете силата си и преодолейте физическите си граници, за да откриете нови върхове във фитнес пътуването си.

Създаден, за да осигури производителност, подкрепа и възстановяване - MOVO Power Band Hard в сив цвят е задължително допълнение за фитнес ентусиастите на всяко ниво.

Вие правите поръчка от името на компания, регистрирана в ЕС, така че цените за вашата поръчка са показани в нашия магазин без ДДС. След като направите поръчката си, ще получите фактура с 0% ДДС заедно със стоките си.